Video: Tupeu de politician! Deputatul Cătălin Rădulescu (PSD) zis si „mitralieră ” , are propriile legi de circulație pe drumurile publice.

„Politicienii în campanie nu trebuie să oprească la semafor” spune deputatul Cătălin Rădulescu, care a fost oprit în trafic de către colegii de la Brigada Rutieră.

Tocmai cei care inițiază legi, sunt primii care le încalcă și mai mult de atât, deputatul mitralieră este nimeni altul decât cel care dorea anul trecut desființarea radarelor, acuzând polițiștii că iau șpagă.

Îi transmitem pe această cale domnului deputat ca legea este pt toti cetățenii țării!

UPDATE:
„Colegii mei au acționat cum se acționează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat și oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur și simplu a mutat autovehiculul mai în față, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, din cadrul D.G.P.M.B.

Sursa: https://www.facebook.com/europolromania/

Video
46Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *