USR, nu mai vrea alegeri anticipate! Moșteanu (USR): ”Suntem gata să intrăm la guvernare, alături de PNL.” Apel către Orban și Ciolacu, dacă s-au înțeles

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că speră ca PSD şi PNL să nu aibă o înţelegere ascunsă privind alegerile anticipate. Acesta a criticat şi declaraţiile lui Tănase Stamule, consilierul premierului Orban, care a afirmat la interviurile DC NEWS că viitorul program de guvernare va fi unul sută la sută liberal. 

„Eu zic să nu ne luăm după tot felul de consilieri când vorbim de viitorul României. Au şi consilierii rostul lor, dar nu conduc ţara. Strict punctual, un program de guvernare normal trebuie să respecte nevoile ţării şi viziunea unui partid. Acel partid trebuie să strângă o majoritate confortabilă, nu la limită, pentru că am văzut ce se întâmplă când e la limită majoritatea. Nu ştiu cum se gândeşte PNL că ajunge la o majoritate de 50 şi ceva la sută. Noi suntem gata să intrăm la guvernare, am spus şi anul trecut că suntem gata să guvernăm alături de PNL, într-un nou Parlament, unde Guvernul va avea o majoritate solidă în Parlament, ca să poată schimba în sfârşit ceva.”, a declarat Ionuţ Moşteanu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

175Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *