Tăriceanu închide în nas ușa PSD-ului și PNL-ului: Nu avem în vedere nicio alianță

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că partidul a hotărât să-și continue programul politic singur. Președintele ALDE a precizat că nu ia în considerare un proiect politic comun cu o altă formațiune politică pentru alegerile de anul viitor.

„În ultima perioadă, împreună cu colegii mei din ALDE, am discutat despre evoluțiile de pe scena politică, mai ales în urma celor două rânduri de alegeri care au avut loc în acest an. Mă refer la alegerile pentru Parlamentul European și alegerile pentru Președinția României. Împreună cu colegii mei am hotărât să continuăm programul și proiectul ALDE de unii singuri. Deci nu avem în vedere, în acest moment, niciun fel de proiect comun cu altă formațiune politică”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, marți, la finalul ședinței Biroului Politic Executiv al ALDE de la Parlament.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat recent că ia în considerare posibilitatea de a forma un proiect politic comun cu alte partide, ALDE și Pro România, pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

47Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *