Raluca Turcan, declarații neașteptate: scoate PSD-ul vinovat pentru că și-a depus Cîțu mandatul

Vicepremierul Raluca Turcan a găsit vinovatul pentru faptul că Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier: cei de la PSD. Turcan susține că PSD este cel care face ”șicane și jocuri” împotriva PNL. Înaintea ședinței în care trebuia dat votul de învestitură pentru Florin Cîțu, PSD luase decizia să voteze Guvernul PNL, din cauza crizei provocate de coronavirus.

”Partidul Național Liberal este un partid responsabil, care înțelege că actuala pandemie schimbă total modul în care trebuie să acționăm în interesul românilor. Da, PNL își asumă să treacă România de această criză și știe cum să facă acest lucru. România are nevoie de stabilitate, iar gestul responsabil al lui Florin Cîțu dovedește că interesul public este prioritar.

PNL este singurul partid care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen. Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper ca măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunțe la jocuri și șicane politicianiste și să înțeleagă că siguranța și sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în două tururi pentru primari – o cerință a întregii societăți!”, scrie Raluca Turcan.

647Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *