PRIMĂRIA SIBIULUI ÎȘI CONTRAZICE PROPRIILE DOCUMENTE DOAR CA SĂ DEA BINE ASTRID FODOR

Primăria municipiului Sibiu a emis astăzi un comunicat de presa (https://www.sibiu.ro/index.php/primăria/comunicat/8301) în care, așa cum a făcut aproape zilnic în aceasta campanie electorala, anunță realizări de mare interes public.

Mai exact , municipalitatea susține că “face pași concreți pentru viabilizarea zonei viitorului Spital Județean” și enumera lucrările pe care le promite pe Calea Surii Mici (strada pe care se vă construi noul Spital Județean) , lucrări precum “ extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă” . Asta desi aceeași primărie și organismele din subordinea sa stabileau exact contrariul prin HCL 206/2019 și prin Avizul nr. 27174/2018 al Apa-Canal -societate a Municipalității- întărit de Avizul 10360/2020 (toate acestea- documente publice postate pe internet).


Practic , municipalitatea a spus textual (HCL nr.206/2019, art.2 , aliniatul 3) că “acestea (drumurile și rețelele editlitare -n.n) se vor amenaja (…) de către fiecare investitor în parte, pe cheltuiala proprie, iar Apa-Canal Sibiu a spus limpede că beneficarul (Consiliul Județean , adică) trebuie să realizeze rețelele.

Astăzi Primăria Sibiu se lauda, fiindcă e campanie, că le vă face ea!


Amuzant, dincolo de gravitatea ușurinței cu care tratează administrația municipala chestiunile acestea, este felul în care Apa Canal pare chiar să se scuze într-unul dintre avizele sale, explicând că pentru obiectivele noi din zona Calea Surii Mici “s-a solicitat aceeași cerință” și altor investitori.

Comunicatul de presa de astăzi al Primăriei Sibiu este o confirmare în plus a unei abordări haotice, una lipsita de coerenta și , pe alocuri, de logica. Documentul trimis presei este dovada că Primăria acționează că agent electoral al primarului în funcție și că nu urmărește, în realitate, decât un căștig de imagine pentru acesta.

1184Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *