PMP a depus listele pentru Sibiu la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților

PMP a depus marti, la Biroul Electoral Județean, lista candidaţilor pentru Sibiu la parlamentare. Lista este deschisă de preşedintele, Ion Ariton, la Senat, şi de Adela Muntean, la Camera Deputaţilor.

La Camera Deputaţilor, ordinea candidaților este următoarea: Muntean Adela-Maria, Scutea Radu-Iulian, Orlandea Dumitru-Virgil, Vandor Dumitru-Alin, David Ioan, Stoica Gheorghe-Daniel, Bunaciu Iulian-Dragoș, Stoiță Dumitru-Traian.

La Senat candidează Ariton Ion, Florescu Sergiu-Ion, Goreaev Lucia-Daniela, Boar Călin-Ioan, Boeșan Mihai.

„Astăzi împreună cu președintele Filialei Județene Sibiu a Partidului Mișcarea Populară, dl. ministru Ion Ariton și cu echipa PMP Sibiu, am făcut un nou pas pe acest drum politic, prin depunerea candidaturilor noastre la alegerile parlamentare. Domnul ministru Ion Ariton începând lista de candidați la Senat iar eu fiind prima care deschide lista la Camera Deputaților. Avem datoria morală față de toți cei care au avut și au încredere în noi, să mergem înainte , pentru că suntem echipa care a demonstrat de a lungul timpului că poate realiza ceva și că ne pasă de oameni. Vă mulțumim încă o dată tuturor și vă asigurăm de toată loialitatea noastră și de acum înainte!” a scris Adela Muntean pe pagina personală de Facebook.

423Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *