ALDE Sibiu: 2020 sperăm să aducă unitate românilor

Anul 2019 se încheie, marcat fiind pe scena politică românească de multe schimbări. Disensiunile politice şi instabilitatea creată au avut efecte şi în economie, deci au afectat direct toţi românii. Indiferent de convingerile politice, trebuie să vedem în 2020 interesul cetăţeanului. Din punctul nostru de vedere, al ALDE, oamenii vor o viaţă mai bună, fie că sunt oameni de afaceri sau muncitori ori comercianţi – cu toţii speră la o relaxare a poverii impusă de stat prin taxe şi impozite, la o creştere economică solidă şi la o perioadă de calm.
Presiunea politică pe justiţie resimţită în 2019 trebuie să nu o mai regăsim şi în 2020. ALDE şi-a asumat rolul de observator activ al acestui subiect şi vom continua să fim la fel de vigilenţi. Credem că justiţia trebuie să fie liberă, dar nici personalul din justiţie să nu fie mai presus de lege. Orice derapaje, fie politice, fie în justiţie trebuie rapid sancţionate.
Urăm tuturor ca anul 2020 să le aducă un trai de viaţă mai bun şi un mediu politic şi economic naţional stabil! La mulţi ani!

Ovidiu Gheorghe Tocaciu
preşedinte ALDE Sibiu

127Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *