NEWS ALERT: Eugen Neagoe a plecat de la Hermannstadt!

Neagoe a făcut anunțul la finalul partidei, la flash-interviu: „A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuție cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că e foarte greu. Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru. Cred că am făcut maxim, echipa este pe o poziție bună în acest moment”, a spus Neagoe, după victoria cu Poli Iași.

Eugen Neagoe preluase Hermannstadt pe 2 octombrie, după plecarea lui Costel Enache.

Neagoe amenința cu demisia încă de săptămână trecută. După meciul cu Chindia Târgoviște, Neagoe a spus: „Dacă nu se vor putea realiza aceste lucruri, vă spun, să nu rămâneţi aşa, cu întrebări, le-am şi spus patronilor, sunt dispus să şi plec la sfârşitul acestui campionat sau nu la sfârşitul acestei perioade, la sfârşitul lui decembrie practic.

Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult”, spunea Neagoe, în urmă cu câteva zile, potrivit digisport.ro

76Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *