McDonald’s România îşi aduce lucrători din Sri Lanka

Lanţul de restaurante cu servire rapidă McDonald’s România va avea, de la jumătatea lui ianuarie, într-un program-pilot de cel puţin doi ani, 30 de lucrători din Sri Lanka

Conform unei declaraţii făcute pentru profit.ro, este vorba de o premieră pentru McDonald’s în România, generată inclusiv de criza forţei de muncă de pe piaţa locală. Pentru selecţia acestora, o echipă din România s-a deplasat în mers ţara insulară din sudul Asiei.

„La jumătatea acestei luni ni se vor alătura 30 de colegi noi din Sri Lanka, într-un program-pilot la care am lucrat intens anul trecut. Acest program este o premieră pentru McDonald’s în România. Astfel, ne concentrăm toată atenţia asupra unei integrări cât mai rapide în echipa noastră, prin traininguri şi programe de multiculturalitate. Pentru selecţia lor, o echipă din România a mers în Sri Lanka. Aceştia vor lucra în trei restaurante diferite din Bucureşti“, a declarat pentru profit.ro Irina Ignătescu, directoare de resurse umane. McDonald’s are 84 de restaurante în 25 de oraşe din România, peste 5.500 de angajaţi şi serveşte zilnic peste 230.000 de clienţi, menţionează sursa citată.

80Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *