La Şelimbăr consilierii construiesc de zor pe timp de criză

Când toată România este forţată să stea în casă de Guvern, firmele de casă ale consilierilor locali liberali din Şelimbăr obţin autorizaţii de contrucţie pe bandă rulantă.

După ce în ianuarie, printr-un efort concentrat, au reuşit să înlăture din Primărie pe arhitectul şef care se opunea proiectelor consilierilor locali, acum lucrurile merg strună pentru ei.

Firmele A1 Design Srl, Immo Vision Srl sau Ion Art Glass, toate deţinute direct sau indirect de consilieri locali PNL, au primit undă verde la complexe de blocuri între care. Deşi urbanistic nu este permis, consilierii şi primarul liberal Grecu şi-au dat singuri autorizaţii.

Dacă anii trecuţi Consiliul Local prin liberali, critica pe primarul Grecu că dădea autorizaţii la blocuri de P+3 între case, acum că acesta a trecut la PNL, au primit chiar firmele lor asemenea autorizaţii pentru câte 40-50 de locuinţe. Mai mult un consilier mai cu moţ a primit şi pentru bloc de P+12.

Este de notorietate în Şelimbăr că mulţi consilieri PNL deţin direct sau indirect aceste firme imobiliare. Şi este ştiut că în decursul anilor unii dezvoltatori imobiliari au construit pe terenuri cumpărate de la consilieri locali sau pentru firmele acestora.

Acum în plină pandemie, când lumea este atentă la coronavirus, aceşti consilieri locali pot să îşi facă liber de cap.

1076Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *