Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „România trebuie și guvernată, nu doar politizată”

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a comentat pe pagina sa de Facebook evoluția guvernului condus de Ludovic Orban. Liderul ALDE Alba a afirmat că „miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut”, menționând că le recomandă miniștrilor „mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții”.

„România trebuie și guvernată, nu doar politizată. Criticam guvernul Dăncilă că e în campanie electorală și că nu se ocupă de treburile guvernamentale. Acum avem un alt guvern care trebuia să ia mai multe măsuri urgente, printre care și pregătirea bugetului pentru anul viitor. De aproape 2 săptămâni suntem prinși, din păcate, fie într-un festivism al preluării funcțiilor de miniștri, fie într-o bătălie politică pe care actualul guvern o duce cu fostul guvern în logica alegerilor prezidențiale. Guvernul trebuie să înceapă să funcționeze așa cum trebuie, nu să se transforme într-un agent electoral pentru unul dintre candidați.
În același timp, miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut, iar tot ce spun afectează viețile românilor și economia. Le-aș recomanda mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții pentru că suntem pe final de an, iar unele măsuri la care s-au angajat la învestire trebuie luate”, a scris pe pagina de Facebook președintele filialei ALDE Alba, Ioan Lazăr.

43Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *