În timp ce românii se luptă cu coronavirusul, Raluca Turcan a început campania electorală

România este în război, de câteva luni bune, cu pandemia de coronavirus care cotropește întreaga lume și face victime omenești. Distanțare socială? Nu și pentru liberala Raluca Turcan, pornită în campanie electorală ÎNAINTE DE TERMEN, alături de parlamentarii PNL Sibiu și președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Liberalii le râd în față sibienilor care sunt urmăriți de autorități dacă respectă regulile de distanțare socială și sanitară pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid 19. Nu le lipsesc modelele, de la premierul Orban care, fără mască, fumează și bea alături de miniștri în biroul din sediul Guvernului, la Rareș Bogdan care organizează petreceri cu o sută de invitați. După asemenea exemple, ce așteptări să mai ai de la liberalii din Sibiu, care au intrat în vrie pentru alegerile parlamentare din această iarnă.

La Șeica Mare și Copsa Mica, zeci de liberali au participat, la sfârșitul acestei săptămânii, la acțiuni electorale pe străzile din aceste localități. După imaginile postate pe rețelele de socializare de Raluca Turcan, se vede clar că oamenii au uitat complet de regulile de distanțare socială.

Acțiunile au avut loc în condițiile în care zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, reprezentanți ai DSP, ITM, Protecția Consumatorilor verifică zilnic terasele, bisericile, mijloacele de transport pentru a vedea dacă sunt respectate regulile de distanțare socială. Iar cei care sunt prinși sunt amendați imediat de organele de control.

De la acțiunile electorale nu au lipsit consilierii locali liberali și nici primarii, care și-au găsit timp pentru acțiunile de partid.

Later edit : Campanie electorală a continuat și în localitatea Axente Sever. Tot cu distanțare fizică…….!

762Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *