Directorul Apele Romane Sibiu, ing. Mircea Bîrs, a fost schimbat cu un patron de cafenea. Noul director, este fiul primarului PNL din Gura Râului

Urmeaza zile grele pentru directorii institutiilor deconcentrate din Sibiu. Raluca Turcan continuă să facă „remanieri” în rândul managerilor instituţiilor deconcentrate din judeţ.

Potrivit publicației SibiuIndependent.ro, fiul cel mare al primarului PNL din Gura Râului, George Calin, a fost NUMIT director la Apele Române Sibiu. El a luat locul mai experimentatului Mircea Sandu Bîrs, inginer cu state vechi. George Călin, a terminat Managementul Turismului la Facultatea de Ştiinţe Economice Sibiu și este co-proprietar la cafeneaua Cafépoint Sibiu Airport.

Cel de-al doilea fiu, al primarului Gheorghe Călin, mezinul Ioan Călin (Ioni) a ajuns și el director de producţie la Drumuri şi Poduri SA Sibiu, firma Consiliului Judeţean Sibiu, alături de nou numitul director general, Emilia Răcuciu, soţia primarului PNL a oraşului Sălişte.

Ce mândrie mai mare poate fi pentru un tată, când ambii săi feciori ajung directori la instituţii de stat.

Primarul din Gura Rîului, Gheorghe Călin este un apropriat al conducerii locale a PNL Sibiu, după cum putem și vedea în materialul video, realizat de ziuaonline.ro

1685Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *