Cezar Preda, deputat PNL, îl face praf pe Klaus Iohannis, după acuzațiile la adresa Ungariei

Cezar Preda, deputat PNL, a declarat, miercuri seara, la România TV, că declarațiile fără precedent ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD și a Ungariei nu sunt de nivelul președintelui României. Preda, provenit din fostul PDL, a anunțat că Iohannis este obligat să revină, zilele următoare, cu noi precizări, despre cum a ”vândut” Marcel Ciolacu Ardealul, potrivit stiripesurse.ro

”Când am văzut tema ieșirii, astfel de derapaje, pentru politicieni din eșalonul unu și doi, sunt și permise și tolerate de societate. La nivelul președintelui, lucrurile capătă un cu totul alt sens. Cred că domnul președinte va dezvolta acest subiect, pentru că nu poți să faci declarații care se duc în zona securității naționale, e cel mai informat om din statul român. E obligat să facă anumite precizări. Noi, cei din PNL, nici tabăra PDL, nu am avut această temă.

Eventuale precizări de la președinte nu exclud vina noastră, a parlamentarilor. O asemenea gafă nu am mai văzut!”, a spus Cezar Preda.

”Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!”, a spus, miercuri la prânz, Iohannis, înainte ca Senatul să respingă proiectul de lege ce prevedea acordarea autonomiei Ținutului Secuiesc.

429Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *