Coronavirus Sibiu – Două cazuri confirmate la Sibiu

Vă rugăm să staţi în case! Este cel mai bine pentru sănătatea dumneavoastră! Avem două cazuri de Coronavirus la Sibiu. Oamenii sunt în spital.

Medicii şi autorităţile îi roagă pe sibieni să rămână în case. Este cea mai bună „armă” de protecţie împotriva infectării cu noului coronavirus. Cu atât mai mult, când şi la Sibiu avem deja cazuri confirmate cu noul Coronavirus. Este vorba de doi pacienţi internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au declarat vineri seara, surse pentru OradeSibiu.ro

Doi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus sunt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au declarat surse pentru Ora de Sibiu. Din informaţiile noastre, cei mai buni medici ai spitalului fac toate eforturile ca cei doi pacienţi să fie bine.

Medic din Sibiu: „Vă rugăm staţi în case!”

Unul din medicii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a declarat vineri seara, pentru Ora de Sibiu, că îi roagă pe sibieni să rămână în case. Este mai important ca niciodată să ascultăm sfaturile medicilor şi ce ne cer autorităţile: să rămânem acasă şi să avem grijă să ne spălăm foarte bine pe mâini.

Sursă: „Eu ştiu de doi (pacienţi n.r.), ce sunt în spital”

Sursă de încredere a confirmat vineri seara pentru Ora de Sibiu, că cei doi pacienţi sunt la Spitalul Judeţean. Unul dintre pacienţi este intubat, celălalt nu, releatează oradesibiu.ro

5056Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *