Ciprian Marica, prins în timp ce „marca” la soția altuia! (video)

Ciprian Marica, în mijlocul unui scandal amoros! Fotbalistul a fost prins, în fapt, în camera de hotel în care se bucura de momente de pasiune cu iubita…căsătorită! Cum a reacționat soțul înșelat, când i-a prins?

În vara anului trecut, fotbalistul Ciprian Marica s-a trezit protagonistul unui triunghi amoros rușinos. Fotbalistul a fost prins într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca în compania soției unui alt bărbat, mamă a doi copii.

Soțul înșelat ar fi primit un pont despre idila celor doi și a pornit spre hotelul în care erau soția și fotbalistul. Întregul moment a fost filmat chiar de bărbatul trădat.

După câteva bătăi la ușa camerei de hotel, Ciprian Marica își face apariția, acoperit doar cu un prosop.

Rușinat de situația în care fusese pus, Marica a încercat să îl convingă pe bărbat să plece, încercând să evite un conflict în public. Însă soțul trădat nu a cedat. Și-a strigat soția care, inițial, refuza să iasă din cameră.

În cele din urmă, tânăra își face apariția.

„Știu că ești aici de patru ore. Ai ceva de spus acum? Nu mi-ai zis astăzi, pângând, că ți-ar fi scârbă să pună altcineva mâna pe tine? E în prosop că nu aveați aer condiționat în cameră?”

Cine este, de fapt, soțul căruia Ciprian Marica i-a spart casa?

El se numește Florin Muntean și este fiul fostului director Transgaz SA Mediaș

Înainte de întâmplarea nefericită din vara anului 2019, Florin Muntean Junior a jucat baschet la Gaz Metan Mediaș. De asemenea, fiul fostului director Transgaz a făcut parte din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006, alături de alte nume precum Vlad Moldoveanu, Titus Nicoară și Cătălin Baciu.

Chiar dacă și-a prins soția în camera de hotel cu Ciprian Marica, Florin Munteanu Junior a ales să nu întrerupă căsătoria care a început în anul 2015.

Ce invitaţi au avut Ana şi Florin Muntean jr. la nuntă. Numele de seamă care au venit la eveniment.

Ana și Florin Muntean jr. au avut invitați de seamă la nuntă. Ilie Năstase, fostul premier Emil Boc sau fostul ministru de interne, Vasile Blaga, sunt doar câteva dintre numele importante care s-au aflat pe lista invitaților prezenți la eveniment.

În urmă cu cinci ani, mai exact pe 18 mai, Ana și Florin Muntean jr. își jurau credință veșnică în fața lui Dumnezeu, susținuți de părinții lor spirituali Rareș și Florina Bogdan. Marea petrecere care a urmat cununiei religioase a avut loc la unul dintre cele mai selecte hoteluri din Cluj.

Socrul mare, Florin Muntean, un puternic om politic la acea vreme și fost director al Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și senator al Alianței DA, pentru o scurtă perioadă, i-a făcut juniorului o nuntă de vis la care a avut invitați numai unul și unul.

Fostul ministru de interne, Vasile Blaga, cel mai bun prieten și fost coleg de armată și facultate al socrului mare și fostul premier Emil Boc nu au lipsit de la marele eveniment.

Ilie Năstase și Rică Răducan, invitați de seamă

Potrivit evz.ro, pe lângă întreaga familie Blaga, au mai fost prezenți Liviu Ciupe, senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PNL și membru al Comisiei de Cod Electoral, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, Ilie Năstase și Rică Răducan, ambii prezenți la nuntă fără soții.

272Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *