BREAKING Iohannis l-a LĂUDAT pe Remus Pricopie propunerea de premier a PSD la negocieri

Informații bombă de la discuțiile dintre președintele Klaus Iohannis și PSD. Iohannis l-a lăudat, joi, pe Remus Pricopie, propunerea de premier a PSD. Acesta a refuzat însă să îl numească premier și  a transmis PSD că își dorește în continuare alegeri anticipate, au relatat surse din cadrul PSD, conform Mediafax.

”Președintele ne-a transmis că ”, au mai relatat sursele citate.

Consultările PSD cu președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui prim-ministru au avut loc, joi, la Palaul Cotroceni.

Delegația social-democraților care a discutat cu șeful statului era formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Mihai Weber și Titus Corlățean.

Surse social-democrate au relatat pentru MEDIAFAX că președintele Klaus Iohannis a lăudat propunera PSD, în persoana rectorului SNSPA Remus Pricopie, dar a transmis acestora că își dorește în continuare alegeri anticipate.

Anterior, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD și ProRomânia au conturat ” cea mai mare majoritate parlamentară” în jurul propunerii ca remus Pricopie să fie nominalizat pentru a forma viitorul guvern.

197Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *