Astrid Fodor și Gabriel Tischer suspecți de COVID-19 ?

Directorul Aeroportului Internațional Sibiu a fost depistat cu COVID 19 la câteva zile după ce a participat la ședința Consiliului de Administrație a Aeroportului, ședință la care a fost prezent și candidatul FDGR pentru Consiliul Județean – Gabriel Tischer.

Simptomele directorului Gârdea existau și înainte de ședința Consiliului de Administrație.

Gârdea a declarat în presă că s-a salutat cu Tischer prin atingerea pumnilor chiar înainte de a începe ședința. La numai câteva zile după această ședință prezidată de Gabriel Tischer, FDGR a organizat mai multe ieșiri în cartierele sibiene, unde a fost prezent și candidatul Forumului care s-a fotografiat alături de mai mulți cetățeni și primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor. O altă fotografie de săptămâna trecută surprinde candidații FDGR pentru Consiliul Local și Consiliul Județean pe biciclete în zona podului Cibin și în mai multe parcuri și spații verzi alături de Gabriel Tischer și Astrid Fodor.

”Da, am fost testat pozitiv. M-am testat pentru că aveam niște simptome, sunt singurul din familie care am acest virus și m-am izolat. Momentan, nu știu în ce context m-am infectat și nici nu știu până în acest moment vreun coleg care să se infectat la rândul său. Am fost destul de precaut, nu știu că cineva să mai aibă vreun simptom” a declarat directorul Gârdea.

Deși am încercat în mai multe rânduri să contactăm reprezentanții FDGR aceștia au refuzat dialogul pe motiv că afectează imaginea lor în plină campanie electorală.

1395Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *