ALDE SIBIU: PNL nu a găsit alt candidat mai bun

„Atât s-a putut la partidul cu cea mai mare putere la ora actuală în judeţul Sibiu. PNL a început o campanie agresivă în tot municipiul Sibiu de promovare a candidatului lor la Primărie: Adrian Bibu. Tânărul politician de ocazie, introdus de curând şi în Consiliul Local Sibiu după demisia forţată a viceprimarului Răzvan Pop, Bibu s-a remarcat acum mulţi ani ca un luptător în arte marţiale.

Stilul său de luptă l-a adus şi la PNL unde rapid a fost propulsat mai întâi director la Sala Transilvania, apoi consilier local făcut peste noapte şi acum candidat la funcţia de primar.

PNL a aruncat mulţi bani deja în această pre-campanie electorală şi de astăzi a umplut oraşul de panouri publicitare cu faţa karatistului.

Se pare că dorinţa PNL, exprimată de mai mulţi lideri locali prin şedinţe, de a „scăpa Sibiul” de FDGR se concretizează printr-o campanie agresivă atât la Primăria Sibiu, cât şi la Consiliul Judeţean. După modelul primarului judokan de la Mediaş, PNL-istul Roman, acum se doreşte şi un primar karatist la Sibiu.

Lipsa totală de experienţă managerială reală, ori cea politică sau de administraţie nu mai contează: dacă pe Bibu l-a vrut şefa PNL Sibiu, pe Bibu l-au pus. Spor la tocat banii partidului!” a transmis printr-un comunicat de presă Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

224Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *