ALDE SIBIU: Domnule Budescu, demisia!

ALDE Sibiu îi cere demisia directorului DSP Sibiu, Gabriel Budescu, pe care-l acuză de proasta gestionare a situației create de coronavirus în județul Sibiu.

„Cerem oficial demisia directorului DSP Sibiu, Gabriel Budescu pentru proasta gestionare a situaţie creată de coronavirus în judeţul nostru. Este inacceptabil ca doi numiţi politic, Gabriel Budescu (DSP) şi Mircea Creţu (Prefect) să tăinuiască informaţii vitale faţă de co-preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, domnul colonel Balcu. Am citit declaraţiile comandantului ISU Sibiu, un om care şi-a dovedit capacitatea managerială ani la rând în diferite situaţii şi care şi în această criză este singurul lider cu capacitate de acţiune şi decizie rapidă şi corectă. Din păcate am aflat că politicul şi-a vârât coada în timpul acestei crize şi în judeţul nostru.


Suntem oameni politici nu pentru a susţine o camarilă la putere, ci pentru a servi cetăţenii care ne-au votat. Se pare că acest concept este străin actualei puteri, care cu un ochi la sondajele de opinie care arată căderea absolută.


ALDE Sibiu nu face politică acum, ci monitorizează derapajele democraţiei în timpul stării de urgenţă. Ca partid parlamentar avem datoria să urmărim că legea nu este încălcată şi că nu se comit abuzuri.


Derapajele continue ale directorului DSP Sibiu, Gabriel Budescu sunt însă intolerabile şi acesta trebuie să îşi dea demisia. A demonstrat 10 ani în funcţie că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi păstra fotoliul, indiferent de partidul aflat la guvernare. Nu a asigurat resurse de echipamente pentru spitalele din judeţ, nu a acţionat pro-activ când criza era doar la început în lume. A făcut propuneri în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă aberante, fără legătură cu realitatea din judeţ. Şi continuă să se acopere cu hârtii şi să slujească noul stăpân de la Guvern, doar, doar va păstra funcţia de care s-a lipit în ultimii 10 ani.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu
preşedinte ALDE Sibiu

188Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *