ALDE Sibiu: Critica în politică previne derapajele

Anul 2020 este un an electoral important pentru toată clasa politică.

Deja însă au început derapajele politice şi loviturile sub centură date prin intermediul unor organe de presă. Informațiile prezentate recent despre ALDE de către cei de la Antena 3 se încadrează în regimul speculațiilor și al zvonurilor. Nu ne vom avânta în a comenta lucruri fără niciun element concret.

Referitor la așa-zisele nemulțumiri ale membrilor din filiale privind poziția critică la adresa guvernului PNL, vorbim din nou despre speculații jurnalistice, încercări de a se crea tensiuni politice. Trebuie precizat faptul că, în momentul în care ALDE a acordat votul guvernului PNL, nu a fost dat un cec în alb pentru cei din PNL. Nu, ALDE și-a asumat rolul de opoziție fidelă intereselor cetățenilor. Am spus că vom critica atunci când va fi nevoie măsurile guvernului PNL. Dacă vedem că se fac greșeli în actul guvernării este normal să atragem atenția. Același lucru l-am făcut și în anii trecuți, la fel vom face și de acum înainte.

ALDE Sibiu pledează pentru şanse egale la alegerile locale şi parlamentare. Vremea partidului unic sau a două partide care să reprezinte toată scena politică nu ar trebui să apară. Interesul democraţiei este de a avea un spectru politic mai larg, care să reprezinte interesele tuturor cetăţenilor şi care prin jocul politic să asigure transparenţa decizională. ALDE reprezintă o soluţie pentru mulţi cetăţeni, aşa cum au demonstrat deja alegerile din 2016 locale şi parlamentare. „Suntem siguri că, deşi aflaţi sub un asediu mediatic, probabil comandat, ALDE va reuşi şi în 2020 să dea comunităţilor din România primari şi consilieri locali, precum şi parlamentari. Visurile PNL şi PSD de a desfiinţa clasa politică în afara celor două partide prin atacuri prin media sau prin racolări de primari, consilieri ori parlamentari, nu vor reuşi. Alegerile le vor arăta celor două partide că sunt încă mulţi cetăţeni care văd în oamenii din ALDE soluţia corectă pentru a-i reprezenta politic”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Departamentul de comunicare ALDE Sibiu

187Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *