ALDE SIBIU cere demisia Ralucăi Turcan

„Poza apărută ieri în spațiul public în care se vede cum primul ministru al României Ludovic Orban împreună cu vicepremierul Raluca Turcan și alți membri ai Guvernului fumează și beau în sediul Guvernului într-o lipsă totală de respect față de distanțarea socială pe care o impun tuturor românilor și de respectare a regulilor de igienă stabilite prin starea de alertă ne arată adevărata față a guvernării PNL. O guvernare făcută pentru un grup de oameni care să beneficieze cât mai mult de pe urma resurselor naționale în detrimentul populației României.
Vicepremierul Raluca Turcan a reușit încă o dată să facă Sibiul de râs. Să nu uităm că ea a fost aleasă de sibieni pe listele PNL. Nu este prima dată de când Turcan a ajuns la guvernare și face afirmații sau ia decizii care o decredibilizează. Mai mult, fiind reprezentanta sibienilor în guvernul României, ea face de râs în județ întreg.
Prin măsurile pe care le-au luat de când au venit la guvernare, acești indivizi ne-au demonstrat că au un singur țel: acela de a servi clientela de partid.
ALDE Sibiu cere public demisia vicepremierului Raluca Turcan și a tuturor celor ce apar în această fotografie pentru încălcarea legilor țării cu bună știință. În orice țară democratică o astfel de fotografie duce imediat la demisia celor implicați și la prezentarea de scuze public.” se arată în comunicatul de presă trimis către mass-media de Ovidiu Gheorghe Tocaciu, Președinte ALDE Sibiu

227Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *