Adrian Toni Neacsu: Guvernul PNL inventează Super-Imunitatea magistraților

,,Dosarele penale împotriva judecătorilor și procurorilor nu vor putea fi deschise decât cu acordul Procurorului General care, iată, va deveni cel mai puternic om din România. Judecătorii și procurorii nu vor putea fi trimiși în judecată decât cu avizul CSM.

Dacă un magistrat conduce fără permis, are crize de violență familială, e prins cu droguri în mașină ori se ceartă cu vecinul pe care îl amenință puteți face degeaba plângere penală, pentru că fără acordul Procurorului General dosarul penal nu poate porni.

S-a inventat Puterea Supremă în România, superiorul în grad al oricărui zeu sau zeuț: Procurorul General numit politic de Predoiu și Președintele României (cu avizul consultativ al CSM, desigur).

S-a legalizat consumul de etnobotanice la Guvern și nu știu eu? Sau legile la Ministerul Justiției sunt scrise de Portocală și Onea, via DNA Ploiești?

Precizez că potrivit legislației actuale pentru anchetarea și trimiterea în judecată a magistraților nu este necesar nici un filtru, CSM-ul dând un aviz doar pentru reținerea/arestarea/percheziția judecătorului sau procurorului.” a postat renumitul avocat pe pagina personala de Facebook

Adrian Toni Neacșu a fost judecător timp de 16 ani, președinte de tribunal și membru al Consiliului Superior al Magistraturii. În prezent este avocat

106Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *