Accident cu 13 răniţi. S-a declanşat PLANUL ROŞU

Un accident soldat cu rănirea a 13 persoane a avut loc, duminică, pe DN 29 D, pe raza localităţii Talpa din judeţul Botoşani, potrivit agerpres.ro

Un microbuz de transport persoane şi două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului unul din autoturisme a luat foc.

Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Decebal Muraru, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

Spre zona incidentului rutier au fost trimise două maşini de stingere, una de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi 5 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Una dintre victime este în stop cardio-respirator şi i se aplică măsurile salvatoare de viaţă de către echipajele medicale aflate la faţa locului. Alte 7 vor fi transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare.

140Distribuie:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *